• Een complex vol ondernemersPOWER?

    DE ONDERNEMERSCENTRALE!

    Interesse?

DE LOCATIE

Op een prachtige groene plek vol ruimte staat DOC.

Het voormalige gemeentehuis aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn transformeert in rap tempo tot een dynamisch verzamelgebouw voor zo’n 50 ondernemers.

Uitstekend bereikbaar

De centrale ligging in Noord-Holland Noord dichtbij Alkmaar en Schagen zijn grote voordelen van deze locatie. Er is een goede verbinding met de N242 (richting Heerhugowaard en West-Friesland), de N9 (richting Den Helder) en de A9 (richting Amsterdam en Schiphol). Er is een bushalte voor de deur en faciliteiten als een sportschool, kinderdagverblijf, bibliotheek en basisschool liggen binnen een straal van 100 meter. In Tuitjenhorn en Warmenhuizen zijn diverse winkels. Er is volop groen en ruimte in en rondom het pand. Op het terrein zijn 65 gratis parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling beschikbaar voor huurders en bezoekers.

FACILITEITEN & HORECA

Dynamisch, toekomstgericht en voorzien van alle faciliteiten en service die je nodig hebt om je bedrijf succesvol te ontwikkelen: daarom huur je in DOC. Ontmoet elkaar bij de koffiebar, op het terras, in de lunchroom of tijdens 1 van de gezellige bedrijfsborrels.

Maak gebruik van alle (toekomstige) faciliteiten zoals:

• De sfeervolle koffiebar bij de entree
• Informele zitjes en gebruiksruimtes in en om het complex
• Horeca/lunchroom/restaurant
• Vergaderruimtes met alle benodigde faciliteiten
• Het terras met picknicktafels
• De Studeerkamer

CREATIEVE INTERIEURS

Tussen ongelakte houten bureaus en vintage meubels wordt serieus gewerkt. Door studenten, startups en grownups. Qua inrichting zijn de ruimtes net zo uniek en creatief als de ondernemers die erin huizen. Geen standaard kantoorinrichting, wel interieurs waar aandacht aan is besteed.

KANTOREN

Op zoek naar een gave kantoorruimte in Noord-Holland Noord?

Wil je niet (meer) thuiswerken of ben je je huidige kantoor ontgroeid? Geen punt. DOC heeft mooie lichte kantoren in allerlei soorten en maten tegen aantrekkelijke tarieven.

FLEXPLEKKEN

Op zoek naar een bruisende flexplek in de regio Schagen?

DOC is ideaal voor de flexwerker die een vaste of flexibele werkplek zoekt waar je meer kunt dan alleen werken.

VERGADEREN & EVENTS

Dé locatie voor inspirerende vergaderingen en events.

Een meeting in een bijzondere vergaderschuit, presentaties en trainingen geven of een event voor 200 gasten organiseren? Het kan allemaal in DOC.

MEER WETEN?

Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.