• De ondernemers

    IN DE ONDERNEMERSCENTRALE

DE ONDERNEMERSCENTRALE VERBINDT ONDERNEMERS

De OndernemersCentrale is een creatief, innovatief bolwerk waarin Ondernemen, Netwerken en Verbinden centraal staat.

De ondernemers komen samen, werken samen en creëren samen.

Bij De OndernemersCentrale vind je bedrijven in allerlei verschillende sectoren. Dit kan van alles zijn! Bijvoorbeeld in de Logistiek, Management, Voeding & Gezondheid, Coaching en Training, Communicatie, Fotografie, Media Producties, Kunst, Mode & Lifestyle, Sport & Games of Onderzoek & Adviesbureau.

De ondernemers die zich hebben gevestigd in De OndernemersCentrale zijn te vinden in onderstaand overzicht:

Trans4mate

Hoe sterk is jouw merk?

Gerda Venema maakt vanuit haar bedrijf Trans4mate mensen en organisaties zichtbaar door middel van training, coaching en fotografie.

Het concept Sterk in je merk is er op gericht om jou en/of je bedrijf te profileren en zichtbaar(der) te maken. Als trainer, coach en fotograaf laat zij je zien en ervaren hoe je meer zelfvertrouwen krijgt en jezelf, je bedrijf, team of organisatie durft te laten zien.

Via haar bijzondere manier van spiegelcoaching, geeft Gerda jouw zelfvertrouwen een boost, leert ze je hoe leuk het is om jezelf te laten zien en heb je prachtige foto’s van jezelf.

www.trans4mate.nl

EquiVisie

EquiVisie is een coachpraktijk waarbij de hulp van paarden wordt ingezet om te werken aan:

Persoonlijke groei
Het doorbreken van stress, spanning en vermoeidheid, de regie weer in eigen hand nemen en het realiseren van je doelen.

Pas des Deux
Met zijn tweeën aan de slag om een sterke (werk)relatie te realiseren met duidelijkheid voor beide partijen, ontspanning en zelfvertrouwen. Voor jou en je kind, je partner, je BFF, je ouders of je collega.

Teambuilding
Werken vanuit optimale kracht, onderling vertrouwen, nieuwe plannen bedenken, plezier, inzicht en leren combineren in de buitenlucht tussen paarden.

www.equivisie.nl

Erica Kraan – Art

Je kunt bij mij workshops en lessen boetseren volgen in het atelier in De OndernemersCentrale, Oostwal 2, in Tuitjenhorn.

Het scheppen van een mooi of leuk beeld geeft mij veel voldoening. Vrouwelijk naakt heeft mijn voorkeur, graag werk ik met een model. Ook abstract intrigeert me.

Steeds ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging om mijn grenzen te verleggen en nieuwe technieken te leren. Soms werk ik met was, om daarna te gieten in brons. Ook maak ik borstbeelden/portretten, dieren en andere figuren.

www.ericakraan-art.com

Attends

Attends produceert en levert al ruim 35 jaar hoogwaardig en kwalitatief onderscheidend incontinentiemateriaal voor zorginstanties en de consument.

Attends is een toonaangevend leverancier van absorberend incontinentiemateriaal voor consumenten en de gezondheidszorg, wij bieden een volledig assortiment van producten voor alle vormen en niveaus van incontinentie.

Hiermee bieden we onze gebruikers de vrijheid en het zelfvertrouwen in een normale en actieve levensstijl.

Attends is een innovatieve onderneming en blijft streven naar perfectie. Belangrijke factoren in de voortdurende vooruitgang van het bedrijf zijn: een fabriek van wereldformaat, een efficiënte en discrete klantenservice en logistieke ondersteuning.

www.attends.nl

Brus TEKST

Duidelijke focus

Communicatie is overal. En iedereen communiceert. Maar of elke organisatie er ook het maximale uithaalt? Ik schrijf en verbeter teksten voor bedrijven in de bouw, IT en communicatie. Online én offline, zakelijk én wervend. Ook geef ik trainingen spelling en zakelijke communicatie. Ik leer hoe je teksten schrijft met effect. Leesbaarheid en een no-nonsense aanpak zijn voor mij het uitgangspunt.

Ik ben een van de bedenkers van Communicatie voor Doeners – dé praktische training online communiceren voor het mkb in Noord-Holland. Ons motto: #gewoondoen!

www.brustekst.nl
www.communicatievoordoeners.nl

Creatique

Bij Creatique kun je creatieve workshops volgen.
Ik werk veel met papier, maar ook geef ik glas workshops waar je je eigen glassieraden kunt maken.

Creatique is gevestigd in De OndernemersCentrale, vanuit hier werk ik aan de webwinkel, verkoop ik divers hobbymateriaal en geef ik creatieve workshops.
Mijn ruimte in De OndernemersCentrale is ca. 32 m2 en staat vol met veel leuks voor je hobby scrapbooking, stempelen en mixed media.

Heel belangrijk voor het maken van je projecten is je gereedschap, en natuurlijk hebben we hiervoor het nodige in huis.
Denk hierbij aan stansmachines, scharen, mesjes, linialen en natuurlijk diverse lijmsoorten en tape liggen in de winkel.
Kortom, de winkel staat vol met alles wat je nodig hebt voor je hobby scrapbooking.

www.creatique.eu

Beeldend kunstenaar Margret Heeremans – Galerie Struk & Kunst

In overleg vervaardig ik originele kunstobjecten voor bedrijven en particulieren, gebaseerd op de aard van een bedrijf of instelling

In 2011 opende professioneel  kunstenares Margret Heeremans haar eigen Galerie Struk & Kunst. Hier kan ze haar eigen werk permanent in stock houden en er is plek voor exposities en tentoonstellingen van gastkunstenaars.

In de Galerie verkoopt ze ook antiek en brocante, nieuwe en oude serviezen. Tevens dealer van Pip studio en Designed for living hippe serviezen van Nederlandse bodem.

De combinatie van kunst en design en bijzondere woonaccessoires, dat alles op een  prachtige locatie midden in Warmenhuizen, geeft een fantastische sfeer.
De fraai gelegen locatie van haar nieuwe atelier in de DOC biedt voldoende atelierruimte voor haar grote passie: schilderen.

www.struk-en-kunst.nl
06 – 17469705

APT At Work

Even voorstellen: APT staat voor mijn initialen Anja PraaT
Ik doe : Administraties en Secretariaat. Ik ben sterk in ( her-) inrichten van administraties; jaarrekeningen van kleine administraties of bij BV’s lever ik kant en klaar aan bij de accountant.
Ik doe ook de aangiftes bij de Belastingdienst.

Verder ben ik sterk in: juridisch advies en dossier opbouw. Support bij incassotrajecten.
Ik ben onafhankelijk notulist bij VVE’s en commissies. Mijn opdrachtgevers zijn onder andere: visueel vormgever; producent 3D printers; zzp’ers in de bouw en de zorg en coaching. Energie Solutions. Mkb Nederland cq Provincie Noord-Holland Verder maak ik schilderijen dus de creatieve sfeer in DOC spreekt mij erg aan!

Mijn passie ligt bij het adviseren en support geven bij de financiën van de nieuwe startende ondernemer.
Ik sluit mij heel graag bij je aan zodat we Samen je bedrijf winstgevend maken.

Ik ben te vinden @ DOC Oostwal 2 0.38 1747 EZ Tuitjenhorn
info@apt-at-work.nl
www.apt-at-work.nl

MEER WETEN?

Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.