CONCEPT

DOC is een toplocatie voor vooruitstrevende bedrijven die willen werken op een plek vol reuring en bedrijvigheid. Het concept past goed bij het sterke ondernemersklimaat en de aanpakken-mentaliteit in deze regio waar veel toonaangevende bedrijven gevestigd zijn. Het is een broedplaats voor creativiteit, co-creatie, innovatie en ontwikkeling. Reden genoeg om hier te komen ondernemen, werken en leren.

DOC, DTC & DOT COMMUNITY

De OndernemersCentrale, De TelefoonCentrale en De OndernemersTuin zijn 3 bijzondere bedrijfsverzamelgebouwen van initiatiefnemers Nico Berger en Jerry Breg. Elk pand heeft een unieke sfeer en een eigen karakter, maar er is 1 gemene deler:

v e r b i n d i n g

‘Het gaat om het creëren van een gemeenschap van ondernemers die elkaar verder kunnen brengen. Andere mensen zien werken nodigt uit om contact met elkaar te maken. Dat effect wordt versterkt door het gebruik van alle gemeenschappelijke faciliteiten en leuke plekken waar je elkaar kunt ontmoeten’.

‘Door kruisbestuiving op andere én betere ideeën komen. Dat is een belangrijk onderdeel van de filosofie achter DOC, DTC en DOT. En dat werkt. Inmiddels is er een groot en actief netwerk ontstaan tussen ‘bewoners’ van de 3 locaties, waar je veel meer kunt dan alleen werken. Je kunt er ontspannen, lekker lunchen, inspiratie opdoen en profiteren van de kennis en ervaring om je heen. We bieden ruimte aan innovatieve bedrijven en zelfstandigen die openstaan voor verbinding en zijn trots op de co-creaties en cross-overs die hier ontstaan. Niet alleen tussen ondernemers onderling, maar ook onderwijs, cultuur en de publieke sector vinden elkaar hier’.

VOOR WIE?

Of je nu alleen werkt of met 20 collega’s: DOC biedt flexplekken en kantoorunits in diverse afmetingen. De perfecte thuisbasis voor bedrijven in verschillende branches zoals design & communicatie, fotografie & video, IT & online, onderwijs & wetenschap, kunst & cultuur, duurzaamheid & agribusiness, architectuur & stedenbouw, gezondheid & lifestyle, onderzoek & advies. Het is de creatieve mix die DOC zo interessant maakt. Voor iedereen die er komt, werkt en onderneemt.

MEER DAN EEN WERKPLEK

DOC is meer dan een werkplek. Het is een moderne, kleurrijke omgeving waar je makkelijk contact maakt door de open structuur en gemeenschappelijke (horeca)faciliteiten. Een bruisende plek voor mkb-ers, zzp’ers, freelancers en start-ups die de meerwaarde zien in het nieuwe werken en graag inspiratie willen geven en krijgen. Dat werkt positief. Niet alleen bij medewerkers, maar ook bij (potentiële) klanten en partners.

RUIMTE VOOR JONG TALENT

Ook voor jong talent is er alle ruimte binnen DOC. Studeer jij in Wageningen, Amsterdam of ergens anders en zoek je een goede studieplek in deze regio om alleen of samen met medestudenten aan de slag te gaan? Maak dan gebruik van De Studeerkamer in DOC.

MEER WETEN?

Neem contact op voor meer info of het plannen van een rondleiding.